Bolaget ska arbeta med koncept och utveckling såsom hjälpa företag inom hotell och restaurang med uppbyggnad, koncept, inredning och drift samt projektledning och konsultation. Bolaget ska även arbeta med mat och dryck. Utveckla menyer samt utbildning.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 792 | 1 711 | 613 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 347 | 423 | 545 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 049 | 672 | 790 |
Årets resultat (tkr) | 976 | 584 | 678 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 391 | 1 701 | 1 154 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 792 | 1 711 | 613 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 347 | 423 | 545 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 049 | 672 | 790 |
Årets resultat (tkr) | 976 | 584 | 678 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 471 | 308 | 262 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 920 | 1 393 | 892 |
Tillgångar (tkr) | 2 391 | 1 701 | 1 154 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 732 | 1 097 | 703 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 659 | 605 | 452 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 391 | 1 701 | 1 154 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 300 | 340 | 190 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 792 | 1 711 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 19.4% | 24.7% | 88.9% |
Soliditet | 72.4% | 64.5% | 60.9% |
Kassalikviditet | 291.4% | 230.3% | 197.3% |
Bolaget ska arbeta med koncept och utveckling såsom hjälpa företag inom hotell och restaurang med uppbyggnad, koncept, inredning och drift samt projektledning och konsultation. Bolaget ska även arbeta med mat och dryck. Utveckla menyer samt utbildning.